Søg
Pressemeddelelse

Din omfartsvej – dit foto

Vil du være med til at dokumentere, hvad der foregår på Næstved Nordlig Omfartsvej eller bare komme med et øjebliksbillede af, hvad du lige mødte på din vej.
20. maj 2015

​Så find mobilen frem, tag et billede og send det til Vejdirektoratet. Ved at sende billedet er du med i fotokonkurrencen, hvor vi vil finde det bedste billede fra anlægsarbejdet på Næstved Nordlig Omfartsvej.

Aktivitetsniveauet på Næstved Nordlig Omfartsvej er højt – der arbejdes på rigtig mange steder på den 7 km lange strækning – både med broen, der skal føre trafikken over Susåen og på mange af de tværgående veje.

Vejdirektoratet skyder en fotokonkurrence i gang, så alle interesserede  unge som gamle, naboer, trafikanter eller cyklister kan være med til at illustrere, hvad der foregår på vores projekt med at bygge Næstved Nordlig Omfartsvej.

"Vi arbejder på højtryk på næsten hele strækningen, og vejarbejdet er tæt på rigtig mange mennesker, der færdes langs den kommende vej eller på tværs af vores anlægsarbejde. Derfor vil vi gerne have et øjebliksbillede fra dem, der alligevel kommer forbi, der viser noget, der fascinerer, imponerer, er smukt eller grimt, irriterer eller bare lige er der," siger Jacob Winkel, projektleder i Vejdirektoratet.

Konkurrencen starter onsdag den 20. maj 2015 og slutter fredag den 12. Juni 2015, og alle kan deltage.

Sådan gør du
For at deltage i konkurrencen er det eneste du skal gøre at tage et billede, sende det til naestved@vd.dk eller uploade billedet på Instagram med #dinvejnæstved gerne med en personlig kommentar til billedet.

Billederne kan ses på vejdirektoratet.dk/naestved. De 10 bedste billeder vil efter konkurrencens afslutning pryde et centralt sted i Næstved hen over sommeren.

Præmien for vinderbilledet er en kanotur med din klasse eller familie på Susåen med en god picknickurv.

Læs mere om konkurrencen, præmie, betingelser for deltagelse og hvor du kan aflevere dit forslag på vejdirektoratet.dk/naestved.

Yderligere oplysninger:
Projektleder Jacob Pryds Winkel, Vejdirektoratet, tlf.: 7244 3752
Kommunikationskonsulent Anne-Mette Nyhuus, tlf.: 7244 3078

Bonus information:
• Vejen bliver cirka 7 kilometer lang og bliver en 2+1 motortrafikvej.
• Den samlede nordlige omfartsvej forventes at stå færdig ved udgangen af 2016
• Anlægsloven for en nordlig omfartsvej ved Næstved blev vedtaget af Folketinget i 2011 med et samlet budget på cirka 680 mio. kroner.

Oprettet
20-05-2015.
Senest opdateret
20-05-2015.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index