Søg
Pressemeddelelse

Festival går fri af arbejde på Siøsundbroen og Svendborgsundbroen

Gæster på Langelandsfestivalen kommer ikke til at mærke noget til den igangværende renovering af Siøsundbroen og Svendborgsundbroen. Vejdirektoratet holder pause i arbejdet omkring festivalen.
07. juli 2015
​Langelandsfestivalen løber i år af stablen 18. – 25. juli. Henover sommeren er Vejdirektoratet samtidig i gang med en renovering af Siøsundbroen og udlægning af belægning på Svendborgsundbroens fortov.

Det kunne have betydet problemer i forhold til at komme frem og tilbage for Langelandsfestivalens gæster, da den overførte vej i perioder er spærret, men Vejdirektoratet gentager initiativet fra sidste år, hvor alle tre broer i området – Langelandsbroen, Siøsundbroen og Svendborgsundbroen - var åbne to dage før, og to dage efter, Langelandsfestivalen.

Igen i år vil Siøsundbroen dermed være åben for trafik i begge køreretninger i perioden fra to dage før, til to dage efter, Langelandsfestivalen.

”Vi er godt klar over, at en festival som Langelandsfestivalen betyder ekstra meget trafik på vejene i området. Derfor giver det god mening, at vi lige stopper op og holder en pause med renoveringen af Siøsundbroen, så gæsterne kan komme frem og hjem. Og så vil vi da benytte lejligheden til at ønske god festival til alle,” siger Vejdirektoratets fagprojektleder Kirsten Riis.

Arbejderne på Siøsundbroen og Svendborgsundbroen forventes at stå på til henholdsvis udgangen af oktober 2015 og midten af september 2015.

”Vi er godt klar over, at de igangværende reparationsarbejder medfører store trafikale gener for mange billister mellem Svendborg og Siø. Dette skyldes, at vi ikke vil gå på kompromis med entreprenørens sikkerhed i forbindelse med de igangværende reparationsarbejder,” siger Vejdirektoratets fagprojektleder Kirsten Riis.


Yderligere oplysninger:
Fagprojektleder Kirsten Riis, Vejdirektoratet, tlf. 7244 7538
Kommunikationskonsulent Kim Michelsen, Vejdirektoratet, tlf. 7244 2318
Oprettet
03-07-2015.
Senest opdateret
03-07-2015.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index