Søg
Pressemeddelelse

Informationsmøde på MS Helge i Svendborg

Svendborgsundbroen får snart en beskyttende fodpose af sten og grus, der skal sikre den mod, at store skibe kan støde ind i den. Vejdirektoratet inviterer derfor til informationsmøde på M/S Helge den 9. september.
01. september 2015
​Svendborgsund er tæt trafikeret af færger, sejlbåde og motorskibe. De største af skibene kan skade Svendborgsundbroen, hvis de kommer ud af kurs på grund af fx motorstop eller stærk strøm i sundet. Derfor anlægger Vejdirektoratet stenrev ved broen, som sørger for, at store skibe ikke rammer bropillerne, hvis uheldet er ude.
 
Vejdirektoratet inviterer nu alle interesserede på en sejltur med M/S Helge. Turen går ud omkring Svendborgsundbroens piller, hvor arbejdet med de nye rev kommer til at foregå.
 
På turen fortæller Vejdirektoratet, rådgiveren COWI og entreprenøren Peter Madsen Rederi A/S om projektet og svarer på spørgsmål.
 
"Vi synes, det er spændende at arbejde med sikringen af Svendborgsundbroen. Vi glæder os til at sikre broen, bl.a. fordi det bliver til nytte for lokalområdet i mange år fremover", siger Shahriar Honar, projektleder i Vejdirektoratet.
 
Vejdirektoratet planlægger to sejlture med M/S Helge den 9. september klokken 13-15 og 16-18. M/S Helge sejler fra Jessens Mole ved Frederiksø i Svendborg Havn.
 
Det koster ikke noget at deltage i informationsmødet. Der er dog et begrænset antal pladser, og det kommer til at foregå efter først til mølle-princippet.

Vejdirektoratet kan aflyse turene, hvis der er få få fremmødte eller vejret er meget dårligt.

Oprettet
01-09-2015.
Senest opdateret
01-09-2015.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index