Søg
Pressemeddelelse

Jævnere kørsel fra i sommer på Vestfyn

Det allersidste asfaltarbejde i begge ender af udvidelsesstrækningen Nørre Aaby – Middelfart foregår over de næste par uger. Derefter er strækningen helt færdig, og trafikanterne kan glæde sig over en mere jævn kørsel på Vestfyn.
25. juni 2015

​Sommerferien står for døren, og trafikken vil forhåbentlig flyde frit af forventningsfulde danskere på tværs mellem landsdelene.  Vejdirektoratet ønsker god sommerferie til trafikanterne med nyheden om, at turen henover Vestfyn snart bliver behageligere.

Over de næste par uger afslutter vi nemlig det allersidste asfaltarbejde – det øverste slidlag - som mangler på udvidelsesstrækningen mellem Nørre Aaby og Middelfart. Det drejer sig i den vestlige ende om cirka en kilometer fra Lillebæltsbroen til afkørsel 58b ved Jyllandsvej. I den østlige ende er der tale om cirka 700 meter øst for afkørsel 57 ved Nørre Aaby.

Dermed sætter Vejdirektoratet det endelige punktum for udvidelsen fra fire til seks spor af Fynske Motorvej mellem Nørre Aaby og Middelfart, som blev indviet i oktober 2014. Projektleder Mike Boesen er glad for at kunne aflevere et helt færdigt projekt.

”Det her er en rigtig god nyhed at gå på sommerferie på for trafikanterne. Nu er vi færdige med hele asfaltarbejdet og kan tilbyde en jævn og rolig køreoplevelse på hele strækningen. Det er jeg sikker på, at trafikanterne bliver glade for,” siger Mike Boesen.

De to ender har været anvendt til midlertidig afstribning, da trafikken skulle føres fra et spor til et andet, mens anlægsarbejdet på de cirka 10 kilometer blev udført. De midlertidige striber har efterladt render i asfalten, som har været mærkbare for trafikken.  Den gamle asfalt bliver nu fræset af, og der bliver lagt et nyt slidlag.

Arbejdet udføres kun som natarbejde og begynder søndag aften den 28. juni. Trafikken bliver ført skiftevis fra sydsiden til nordsiden af motorvejen, mens arbejdet foregår i den anden side. Om dagen vil der være hastighedsnedsættelse til 80 kilometer i timen på grund af manglende striber.

Arbejdet forventes afsluttet indenfor et par uger.

 

Foto: Asfaltarbejdet på Nørre Aaby - Middelfart er snart helt færdigt.


Yderligere oplysninger:
Mike Boesen, projektleder: 7244 2261, mik@vd.dk
Kim Michelsen, kommunikationskonsulent, 7244 2318, kimi@vd.dk

Oprettet
25-06-2015.
Senest opdateret
25-06-2015.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index