Søg
Pressemeddelelse

Mød din entreprenør på Frederikssundmotorvejen

Nu kan du møde entreprenøren og resten af holdet, der frem til 2015 skal bygge Frederikssundmotorvejens anden etape mellem Motorring 4 og Tværvej i Smørum.
13. marts 2013
​Det er Vejdirektoratet og entreprenøren på motorvejsstrækningen mellem Motorring 4 og Tværvej i Smørum, E. Pihl & Søn A.S., der inviterer alle interesserede til åbent hus på Pihls byggeplads ved Ledøje.

Arrangementet finder sted torsdagen den 21. marts kl. 14-17.30 på Ledøjetoften 12. Samtidig er der mulighed for alle interesserede medier til at interviewe projektledelsen hos entreprenør og bygherre her kort før anlægsstart.

Udover at møde entreprenøren vil Vejdirektoratets projekthold også være til stede for at fortælle mere om projektet ligesom Vejdirektoratets tilsyn, der kommer til at have sin daglige gang i lokalområdet, mens motorvejen bygges, også vil være på pladsen.

Desuden vil arkæologerne åbne deres nyeste udgravning få meter derfra, så interesserede kan få et indblik i områdets fortid og arkæologernes arbejde med at afdække den. 

Træls nabo   
”Vi håber naturligvis, at så mange som muligt vil kigge forbi i løbet af de to til tre timer, hvor vi slår dørene op for besøgende. Vi ved godt, at vi bliver en træls nabo de næste tre år, og derfor er det vigtigt for os at lære hinanden bedre at kende. Vores mål er, at området her fortsat er et rart sted at bo, både mens byggeriet er i gang, og når motorvejen åbner for trafik,” siger Niels Gottlieb, der er projektleder i Vejdirektoratet.   

Motorvejsbyggeriet omfatter anlæg af 4,4 km firesporet motorvej, ramper, støjvolde, rundkørsel og fem broer. Dertil kommer to faunapassager, regnvandsbassiner, autoværn, belysning og meget mere.

Vejdirektoratet forventer at holde et lignende arrangement, når arbejdet går i gang på Tværvej, som det hollandske Konsortie TBI Infra B.V & Van Gelder B.V. skal bygge.

Baggrund
Formålet med Frederikssundmotorvejen er at aflaste Frederikssundsvej, der er en af de mest trafikerede veje i landet, som ikke er udformet som motorvej eller motortrafikvej. Det skaber massive bilkøer og forsinkelser i myldretiden. Dertil kommer et stort antal trafikuheld på strækningen. Motorvejen vil samtidig skabe sammenhæng med det øvrige motorvejsnet omkring hovedstaden og give en bedre og sikrere trafikafvikling i hele regionen.
 

 Gå til

 
Oprettet
14-03-2013.
Senest opdateret
14-03-2013.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index