Søg
Pressemeddelelse

Nu er der sat dato på åbning af ramperne på Egedesvej

Om få uger får borgerne i området omkring Egedesvej en lettere adgang til Køge Bugt Motorvejen. Mandag den 21. september åbner de nye ramper på Egedesvej nemlig.
01. september 2015

​Selve motorvejsbroen, der fører Egedesvej henover motorvejen, åbnede for trafik i juni. Oprindeligt skulle ramperne åbne samtidig, men uforudsete problemer har betydet, at åbningen altså først finder sted i september.

rampe_egedesvej_web.jpg


"Processen omkring åbningen af ramperne ved Egedesvej har ikke været tilfredsstillende. Arbejdet med ramperne og den nye motorvejsbro viste sig at være mere kompliceret end oprindeligt antaget, og der er hele tiden stødt nye ting til, som har gjort at vi har måttet udskyde åbningsdatoen, hvilket vi beklager meget over for de berørte trafikanter," siger projektleder Robin Højen Madsen.

"Vi har haft stort fokus på afvikling af den gennemgående trafik og den kraftige kødannelse i morgentimerne på især Vestmotorvejen gjorde, at vi valgte at holde ramperne ved Egedesvej lukket længere tid end oprindeligt planlagt. Således fik vi også mulighed for at færdiggøre flere ting på Egedesvej," fortsætter Robin Højen Madsen.

Vejdirektoratets entreprenør er lige nu ved at gøre de sidste arbejder færdige oppe på motorvejsbroen bl.a. lyssignalet, og fra næste uge går Køge Kommune i gang med at lægge nyt slidlag på Egedesvej. Når kommunen er færdige med asfaltarbejdet, åbnes et nyt flot tilslutningsanlæg.

Følg projektet med udbygning af Køge Bugt Motorvejen.


Yderligere oplysninger:
Robin Højen Madsen, projektleder, tlf.: 7244 2276 , mail: rhm@vd.dk
Anne-Mette Nyhuus, kommunikationskonsulent, tlf.: 7244 3078, mail: an6@vd.dk

Oprettet
01-09-2015.
Senest opdateret
01-09-2015.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index