Søg
Pressemeddelelse

Ny cykelsti på Møn sikrer cyklisterne

Vejdirektoratet har anlagt ny cykelsti på Møn mellem Dronning Alexandrines Bro og Vigenvej.
19. juni 2013
Vejdirektoratet har anlagt ny cykelsti på Møn. Cykelstierne er anlagt som enkeltrettede cykelstier i begge vejsider langs Kostervej mellem Dronning Alexandrines Bro og Vigenvej.
 
Cykelstierne løber gennem det naturskønne område ved Koster, over en strækning på 3 km.  De er anlagt, så det nogle steder er cykelbaner, det vil sige i siden af vejen. Andre steder er cykelstierne adskilt fra vejen med en græsrabat og gennem Koster by er det kantstensafgrænsede fællesstier.
 
For at sikre krydsende cyklister, som skal mod vest fra Vigenvej, er der etableret en lille helle på Kostervej. På den måde bliver krydsning af Kostervej mere sikker, da cyklisterne kan stoppe op på hellen og orientere sig inden krydsning af den anden kørespor.
 
”Det bliver meget mere sikkert for cyklisterne at færdes på strækningen, nu hvor de kommer væk fra den trafikerede Kostervej og ind på cykelstierne,” fortæller projektleder i Vejdirektoratet Anja Ernfelt Poulsen.
 
Den større sikkerhed vil komme til gavn for de cyklister der bl.a. kører til og fra arbejde i Stege, så de kommer nemt og sikkert frem. Derudover færdes der mange cykelturister i området, som også vil få gavn af den øgede sikkerhed på de nye cykelstier.
 
Der vil henover sommeren foregå mindre færdiggørelsesarbejder i forbindelse med cykelstierne, men cykelstierne kan godt benyttes.
 
For mere information:
Projektleder i Vejdirektoratet. Neal McMullan tlf.: 7244 3747, nmc@vd.dk.
 

 Linkliste

 
Oprettet
19-06-2013.
Senest opdateret
19-06-2013.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index