Søg
Pressemeddelelse

Ny cykelsti ved Djurs Sommerland klar til sommerens gæster

Vejdirektoratet har netop afsluttet arbejdet med at bygge en ny cykelsti langs Hovedvejen ved forlystelsesparken Djurs Sommerland.
25. juni 2013
Stien skal gøre det mere sikkert for cyklister at færdes på strækningen.
Cykelstien går fra Kolstrupvej og til cirka 400 meter vest for Randersvej. Det vil sige på hver sin side af Randersvej, hvor tilkørslen til forlystelsesparken er. Der er desuden anlagt et stykke cykelsti langs Randersvej ned til Djurs Sommerland
Fra Kolstrupvej går stien som en dobbeltrettet sti på nordsiden af Hovedvejen, og umiddelbart før Randersvej krydser stien over til sydsiden af Hovedvenej. Ved krydsningen er bygget en midterhelle, så cyklisterne kan gøre holdt midt på vejen og orientere sig, inden de krydser den sidste del af den stærkt trafikerede vej. På Randersvej er der ligeledes opført et helleanlæg for at gøre krydsningen så sikker som mulig.
”Vi er rigtig glad for at cykelstien er færdig nu inden de mange turister kommer til området,” fortæller projektleder i Vejdirektoratet, Peter Lund Hansen. ”Der ligger et stort sommerhusområde tæt ved, og der kommer mange turister og ansatte til Djurs Sommerland, så det er dejligt, at de nu også kan komme sikkert hertil på cykel,” fortsætter Peter Lund Hansen.
Vejdirektoratet har haft et tæt samarbejde med både Djurs Sommerland og Syddjurs Kommune om udarbejdelse af cykelstien. Selve byggeriet startede i sensommeren 2012, og ligger nu klar til de kommende brugere.
For mere information:
Projektleder i Vejdirektoratet, Peter Lund Hansen, tlf.: 2530 8639
 

 Linkliste

 
Oprettet
25-06-2013.
Senest opdateret
25-06-2013.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index