Søg
Pressemeddelelse

Ny pushtjeneste holder bilisterne i Østjylland opdateret på trafikken

Nu kan bilisterne i Østjylland få automatisk og direkte besked om aktuelle trafikhændelser i deres område.
05. marts 2015
​De skal blot hente den nyeste version af app´en Trafikken Østjylland og tilmelde sig push-beskeder. Derefter skal de vælge det område, de ønsker trafikmeldinger for, og hvilke typer af trafikinformation, de vil orienteres om.

Herefter vil de løbende modtage beskeder, eksempelvis når Vejdirektoratets Trafikinformationscenter udsender ny trafikinformation om eksempelvis ulykker, tabt godt eller andet der er relevant for trafikafviklingen, eller hvis der starter et vejarbejde. Man modtager beskeden, selvom ens app er slukket.

Brugerne kan også - som noget helt nyt - indstille app'en til automatisk at oplæse nye meldinger fra DR P4 Trafik Østjylland. Det kræver dog, at app'en er tændt eller kører i baggrunden.

Områdechef Charlotte Vithen fra Vejdirektoratet udtaler: "De nye forbedringer af app´en udgør en stor hjælp til brugerne. Nu kan de få automatisk oplæsning af P4s trafikmeldinger og besked om aktuelle trafikhændelser i deres område uden selv at være opsøgende."

Michael Bloksgaard fra Aarhus Kommune udtaler: "Vi er glade for at have Østjylland app'en, hvor vi kan udstille de mange realtidsdata, som Aarhus kommune indsamler. Sammen med trafikmeldinger fra P4 Østjylland, bus-, tog- og færgeinformation giver app'en et godt overblik over trafiksituationen lige nu og her"

Trafikken Østjylland er en gratis app, der findes til Android og iOS. Den er udviklet af Vejdirektoratet i samarbejde med Østjyllands kommuner, MidtTrafik og DR P4 Trafik.

App'en indeholder aktuelle trafikmeldinger og oplysninger om vejarbejder for hele landet. Den rummer også information fra bus, tog og færger. App'en giver desuden adgang til LIVE billeder fra over 250 webkamera langs det danske vejnet.

Du finder link til app'en på www.trafikken.dk/østjylland
App Store:https://itunes.apple.com/dk/app/stjylland/id785399208?l=da&mt=8
Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.appworkers.customers.vd.oestjylland

Yderligere oplysninger:
Områdechef Charlotte Vithen, Vejdirektoratet, tlf.: 7244 3050, mail: cv@vd.dk
Pressechef Martin Østergaard-Nielsen, Vejdirektoratet, tlf.: 7244 3032, mail: man@vd.dk
Projektleder i Aarhus kommune, Michael Bloksgaard, tlf.: 8940 4488, mail mib@aarhus.dk
Oprettet
05-03-2015.
Senest opdateret
05-03-2015.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index