Søg
Pressemeddelelse

Randers: Succes for åbent hus på vejbyggeri

Der var godt vejr og mange glade besøgende, da Vejdirektoratet i lørdags holdt ”åbent hus” på byggeriet af motortrafikvejen mellem Sdr. Borup og Assentoft.
17. september 2013
​”Det har været en succes,” konkluderede projektleder i Vejdirektoratet Frank Timm Gregersen ovenpå arrangementet ved motortrafikvejen, hvor omkring 150 voksne og børn besøgte byggepladsen i løbet af tre timer.

Solen skinnede, og der var rig mulighed for at komme helt tæt på motortrafikvejsbyggeriet, især på arbejdet med at bygge et par af broerne i projektet. De fleste fik kigget nærmere på de betonpiller, der er blevet støbt til den store dalbro ved Stånumvej. Og rigtigt mange tog bagefter turen op ad skrænten for at få det store overblik over projektet og gik i vejens linje hen til Kirkevadbrovej, hvor byggeriet af en bro over motortrafikvejen også er i fuld gang.

Positive naboer
For børnene var rutsjeture på skrænten og de store entreprenørmaskiner et hit, og imens fik de voksne en snak med medarbejdere fra Vejdirektoratet i teltet ved dalbroen, hvor der var udstilling med plancher om projektet.

”Vi vil jo rigtigt gerne vise projektet frem og fortælle om alt det spændende, vi er i gang med. Vores naboer og trafikanterne i området er meget tålmodige med os, og de forstyrrelser, sådan et byggeri naturligt nok giver. Så vi vil gerne kvittere for den tålmodighed, åbne dørene til projektet og på den måde give noget tilbage. Og det er jo en ren fornøjelse, når folk er så positive og spørgelystne, som de har været her,” siger projektleder Frank Timm Gregersen.

Blandt de besøgende var der mange naboer og især en del fra Assentoft, men også enkelte interesserede langvejs fra.

På projektets hjemmeside www.vd.dk/sdr-borup-assentoft findes plancherne fra udstillingen.

Fakta
Motortrafikvejen mellem Sdr. Borup og Assentoft er godt 5 km lang og åbner i efteråret 2014. Motortrafikvejen vil aflaste den nuværende hovedlandevejsstrækning igennem den sydlige del af Randers. Derudover vil vejen forbedre forholdene for trafikanterne mellem E45 og Djursland, så de får en hurtigere og mere sikker vej at køre på.

Yderligere oplysninger
Projektleder Frank Timm Gregersen, Vejdirektoratet, 7244 2352, fgr@vd.dk
Kommunikationsmedarbejder, Jane Birch Larsen, 7244 2318 / 4123 5592, jbi@vd.dk
Oprettet
17-09-2013.
Senest opdateret
17-09-2013.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index