Søg
Pressemeddelelse

Sikkerhed for cyklister med ny helle ved Grenaa

Cyklister og fodgængere, der skal krydse Ringvejen vest for Grenaa, kan snart gøre det mere sikkert. Vejdirektoratet er gået i gang med at anlægge en helle på Ringvejen ved Lergravsvej.
16. juni 2015
​Den nye helle på Ringvejen bliver placeret ud for Lergravsvej, der kun er åben for cyklister og fodgængere. Hellen gør det mere overskueligt for cyklister og gående at krydse Ringvejen, fordi de kan vente midtvejs, til der er fri bane. Ringvejen er en befærdet hovedvej, hvor trafikanterne må køre 80 km/t.
 
For at få plads til hellen, udvider Vejdirektoratet vejbanen. På vestsiden af Ringvejen bliver den enkeltrettede cykelsti erstattet af en dobbeltrettet cykelsti mellem hellen ved Lergravsvej og Vestermarken, som fører ind til et rekreativt område.
 
"Den nye helle på den befærdede vejstrækning vil gøre det meget mere trygt for cyklisterne at krydse vejen. Jeg er også godt tilfreds med, at det lille stykke dobbeltrettet cykelsti giver cyklisterne bedre vilkår end en smallere sti ville," siger projektleder i Vejdirektoratet, Peter Lund Hansen.
 
Peter Lund Hansen opfordrer cyklister og fodgængere til at gøre holdt ved vejarbejdet og tage et foto af det.
 
”Vi lægger billederne på hjemmesiden. Så kan man se, hvordan arbejdet skrider frem. Vi hører gerne fra alle, og man behøver ikke være professionel fotograf for at være med,” siger han.
 
Anlægsarbejdet er gået i gang, og hellen og den nye dobbeltrettede cykelsti bliver klar til brug i midten af juli måned.
 
Yderligere information
Projektleder Peter Lund Hansen, 2530 8639 plh@vd.dk eller
Kommunikationskonsulent Katinka Fischer-Nielsen, 7244 2319, kafn@vd.dk
Oprettet
16-06-2015.
Senest opdateret
16-06-2015.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index