Søg
Pressemeddelelse

Trafikanterne på Køge Bugt Motorvejen bliver hørt

Hvor tryg er du, når du kører gennem vejarbejdet? Er du tilfreds med informationen på de elektroniske tavler?
26. august 2013
Det er blot nogle af de spørgsmål, som Vejdirektoratet gerne vil have trafikanterne på Køge Bugt Motorvejen til at svare på.
 
Mandag morgen 2. september vil trafikanterne møde repræsentanter fra Vejdirektoratet på rastepladserne ved Karlslunde (i begge køreretninger), ved frakørselsrampe <29> Greve S (nordgående) og ved frakørselsrampe <31> Solrød S (sydgående).  
 
Vejdirektoratet arbejder for tiden på at udbygge strækningen Greve S til Solrød S fra seks til otte spor, og det er netop trafikanterne på den strækning, der er interessante, fortæller projektleder Preben T. Pedersen.
 
”Selv om vi har mange års erfaring med at arbejde på stærkt trafikerede motorveje, så er det altid interessant for os at høre, hvordan trafikanterne oplever situationen. Især når der er tale om Danmarks mest trafikerede vej med over 100.000 biler i døgnet,” siger Preben T. Pedersen.
 
Vejdirektoratet beder trafikanterne udfylde skemaet og sende det tilbage senest 17. september. Når alle svar er modtaget, vil de blive gransket nøje.
 
”Vi kan selvfølgelig ikke undgå at skabe gener for trafikanterne med vores arbejde, men vi kan måske bruge svarene til at justere nogle ting omkring vores håndtering af vejarbejder og informationen til trafikanterne. Også fordi vi om et par år går i gang med et lignende udbygningsarbejde på strækningen Solrød S – Køge,” siger Preben T. Pedersen.
 
Han håber, at mange trafikanterne benytter muligheden for at svare på spørgsmålene fra Vejdirektoratet.
 
Yderligere oplysninger
Projektleder Preben T. Pedersen, Vejdirektoratet, tlf.: 72 44 37 07
Oprettet
26-08-2013.
Senest opdateret
26-08-2013.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index