Søg
Pressemeddelelse

Transportministeren indvier Brande Omfartsvej

Transportminister Magnus Heunicke klipper snoren, når Vejdirektoratet fejrer udbygningen af Brande Omfartsvej til motorvej tirsdag den 27. maj. Det nye motorvejsstykke lukker et hul på syv kilometer i Midtjyske Motorvej mellem Vejle og Herning.
08. maj 2014
​Der har været fuldt tryk på arbejdet med udbygningen af Brande Omfartsvej til motorvej siden begyndelsen af 2012, og nu kan trafikanterne køre på motorvej hele vejen fra Vejle til Herning – fire måneder før planlagt.
 
Transportministeren ser frem til indvielsen af det nye stykke motorvej:
 
"Det er glædeligt for trafikanterne mellem Herning og Vejle, at de fremover kan køre hele vejen på motorvej. Nu kan vi for alvor sige, at Herning hænger sammen med Vejle og resten af Trekantområdet, og vi ved, at en effektiv infrastruktur er af stor betydning for vækst og udvikling i et område," siger Magnus Heunicke.
 
Motorveje er meget sikrere at køre på end andre veje, blandt andet fordi der ikke er nogen sideveje, og trafikanterne ikke er nødt til at bremse op.
 
"Brande Omfartsvej har været en langsommere strækning mellem to stykker motorvej. Det kan vi sige farvel til nu," tilføjer ministeren, der også gerne vil lykønske trafikanterne, naboerne og Vejdirektoratet med, at vejarbejdet er færdigt flere måneder før planlagt.
 
Transportministeren klipper snoren tirsdag den 27. maj. Vejdirektoratet sender et detaljeret program ud med tid og sted for fejringen på et senere tidspunkt. Alle er velkomne til at deltage i indvielsen.
 
Forslag til billedtekst:
Udbygningen af Brande Omfartsvej lukker hullet i Midtjyske Motorvej mellem Vejle og Herning.
 
Yderligere oplysninger:
Projektchef Søren Andersen, tlf: 7244 2444, e-mail: soan@vd.dk
Pressechef Martin Østergaard-Nielsen, tlf: 2129 0733, e-mail: man@vd.dk
Oprettet
08-05-2014.
Senest opdateret
08-05-2014.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index