Søg
Pressemeddelelse

Vejdirektoratet genåbner endnu et spor på den nye Lillebæltsbro

Hele morgenen den 23. juli har der kun været et spor farbart i østlig retning henover den nye Lillebæltsbro på grund af en ulykke på broen.
23. juli 2013
​Men Vejdirektoratet har netop besluttet at åbne endnu en kørebane på broen, hvilket vil afhjælpe de køproblemer, som afspærringen har givet anledning til.

Afspærringen skyldes en ulykke, som skete natten til den 23. juli, hvor en lastbil kørte ind i en skiltevogn og brød i brand ude i broens nødspor, lige op ad det bærende hovedkabel. Vejdirektoratet har efterfølgende afspærret to af broens tre vognbaner i østgående retning, mens teknikere har undersøgt omfanget af skaderne på broen efter ulykken.

Undersøgelserne har vist, at der er behov for en del reparationsarbejde på de forskellige broelementer. Men broen er dog ikke hårdere medtaget, end at den godt kan holde til, at der er to vognbaner åbne i begge retninger.

”Vi takker for bilisternes tålmodighed her i løbet af formiddagen, hvor vi har været nødt til at foretage tekniske undersøgelser på broen efter uheldet,” udtaler vedligeholdelseschef Erik Stoklund Larsen.

”Det er beklageligt, at der har været køproblemer, men de bliver forhåbentlig afviklet nu.”

Vejdirektoratet regner med at genåbne vognbanen omkring klokken 14.00.

Reparationsarbejdet på den nye Lillebæltsbro vil finde sted løbende i den kommende tid. Vejdirektoratet vil forsøge at afvikle det i perioder, hvor det generer trafikken mindst muligt.

Yderligere oplysninger:
Pressechef Martin Østergaard-Nielsen, tlf. 7244 3032, mail: man@vd.dk
 

 følg trafiksituationen

 
Oprettet
23-07-2013.
Senest opdateret
23-07-2013.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index