Søg
Pressemeddelelse

Vejdirektoratet inviterer til rastepladskig og kaffe på Silkeborgmotorvejen

Rastepladsen Kalbygård Skov er åbnet. Dermed er det sidste anlægsarbejde på strækningen Hårup – Låsby afsluttet. Vejdirektoratet giver en kop kaffe og viser den nye rasteplads frem for alle interesserede.
18. august 2015

​En rasteplads er selvfølgelig først og fremmest et sted, man som bilist kan holde ind og strække benene, spise sin mad og gå på toilettet. Men oplevelsen på rastepladsen kan være mere eller mindre god, alt efter hvor meget arbejde der er lagt i designet.

Vejdirektoratet er sikker på, at det bliver en god oplevelse for bilisterne at holde ind på den nye rasteplads Kalbygård Skov på Silkeborgmotorvejen fremover. Rastepladsen repræsenterer et koncept, hvor ting som plads, rekreative områder, legepladser, udsigt og beplantning er tænkt ind af arkitekten.

Rastepladsen er netop åbnet, og anlægsarbejdet på strækningen Hårup-Låsby af Silkeborgmotorvejen er nu færdigt.

Derfor er der mindst to gode grunde til, at Vejdirektoratet inviterer til åben rasteplads på Kalbygård Skov tirsdag den 25. august mellem klokken 7.00 og 8.00. 

Arrangementet foregår på rastepladsen Kalbygård Skov Syd - altså i østgående retning fra Silkeborg mod Aarhus,

”Vi har netop åbnet rastepladsen ved Kalbygård Skov og er dermed helt færdig med anlægsarbejdet på den strækning mellem Hårup og Låsby, som trafikanterne har kunnet køre på i et stykke tid. Når vi så samtidig kan præsentere en helt ny rasteplads, som vi er glade og stolte over i Vejdirektoratet, er det naturligt for os at invitere folk til at komme forbi til en kop kaffe og en snak. Arkitekten Preben Skaarup har virkelig lagt et godt stykke arbejde i at gøre rastepladsen åben, rummelig og indbydende,” siger projektchef i Vejdirektoratet Carsten Sandgaard.

Arkitekten Preben Skaarup vil selv være til stede for at vise rundt og svare på spørgsmål fra designinteresserede bilister. Men de, som kun har tid og lyst til et hurtigt kig og en kop kaffe, er også mere end velkomne til at køre forbi.

”Vi holder jo arrangementet om morgenen, hvor pendlerne er på vej til arbejde, så vi har fuld forståelse for, at ikke alle har tid til at blive længe. Men folk er også velkomne til bare at køre forbi og tage en kop kaffe med,” siger Carsten Sandgaard.

Vejdirektoratet uddeler termokrus med logo til de første heldige besøgende.


Yderligere oplysninger:
Carsten Sandgaard, projektchef: 4038 2438, cac@vd.dk
Kim Michelsen, kommunikationskonsulent: 7244 2318, kimi@vd.dk

Oprettet
17-08-2015.
Senest opdateret
18-08-2015.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index