Søg
Pressemeddelelse

Vores fart - jyderne haler ind

Jyderne haler ind på københavnerne i Vejdirektoratets kampagne-konkurrence
04. juni 2013

​Vejdirektoratets kampagne ”Vores Fart” er lige godt halvvejs, og selvom det stadig er bilisterne på M4 vest for København, der er bedst til at overholde fartgrænsen ved vejarbejder, forbedrer jyderne sig stille og roligt. Særligt bilisterne på Vilsundbroen har gjort gode fremskridt i sidste uge.

Vores Fart er som bekendt en kampagne, der er rettet mod at få bilisterne til at overholde farten ved vejarbejder. Ved tre vejarbejder i Danmark - en rundkørsel ved Kolding V, på Vilsundbroen og på M4 vest for København – konkurrerer trafikanterne mod hinanden på at være bedst til at overholde fartgrænsen.

På www.vejdirektoratet.dk kan du hele tiden se hvordan dit lokalområde klarer sig i konkurrencen, idet Vejdirektoratet får live data fra hvert af de tre vejarbejder.

Tendensen har fra indsatsens start været at bilisterne på M4 lagde sig i front, men stille og roligt har både bilisterne ved Kolding og på Vilsundbroen forbedret deres trafikale adfærd.

”Siden vi udsendte de første resultater har jyderne oppet sig” siger driftsdirektør Niels Chr. Skov Nielsen fra Vejdirektoratet. ”Mens forbedringen på M4 har været marginal, er Kolding gået frem med et par procent og Vilsund med intet mindre end godt 10 procent.”

På trods af forbedringerne er det dog stadig M4, der ligger klart i front, som det ses på dette skærmbillede fra i søndags, hentet på www.vejdirektoratet.dk.
 

”Det bliver spændende at følge tallenes udvikling i den sidste del af konkurrencen. Og det mest positive er faktisk, at bilisterne ved alle tre Vejarbejder opfører sig bedre end de gjorde for en uge siden. Nu håber vi, at alle er med på at gøre det endnu bedre fremadrettet – både af hensyn til konkurrencen men naturligvis også for at gøre vejene mere sikre for både trafikanter og vejarbejdere,” slutter driftsdirektør Niels Chr. Skov Nielsen.

 

Yderligere oplysninger:

Pressechef Martin Østergaard-Nielsen, tlf. 7244 3032, mail: man@vd.dk

Oprettet
04-06-2013.
Senest opdateret
04-06-2013.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index