Søg

Giv et praj

Får du øje på fejl eller mangler, når du færdes på stier og veje, så vil vi gerne have et praj fra dig. Det kan fx være et hul i cykelstien, et defekt toilet på rastepladsen eller et ødelagt vejskilt.  Du kan sende dit praj her fra siden eller via vores app Giv et praj - Vejdirektoratet.

Hvordan giver jeg et praj?

Giv et praj via app​

Med vores app kan du give praj, hvis du støder på fejl eller mangler. Du har mulighed for at angive sted, tage et billede og vælge problemtype, så kan vi gå videre med opgaven. Hent appen her.

Giv et praj - Vejdirektoratet (iPhone)

Giv et praj - Vejdirektoratet (Android)


Giv et praj via web​
Tryk her,​ hvis du vil give dit praj via web. Du kan enten skrive adressen eller markere stedet på et kort. Samtidig har du mulighed for at beskrive problemet både med emne og kategori og også vedhæfte et billede, hvis du har taget et. Til sidst kan du markere at du gerne vil følge, hvad der videre sker med dit praj.

Hvad gør I med mit praj?

Du får en kvittering på dit praj via appen eller hjemmesiden. Her kan du også følge, hvordan det går med din henvendelse.

Dit praj bliver sendt direkte videre til dem, der har ansvaret for at udbedre den pågældende fejl eller mangel. Hvis vi vurderer, at dit praj er akut udbedrer vi fejlen hurtigst muligt. Andre praj bliver vurderet, prioriteret og planlagt i vores daglige drift og vedligehold eller indgår i den fremtidige planlægning.

 
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 

 Ofte stillede spørgsmål

 
Fold alle afsnit ud

Hvad kan jeg give et praj om?

Hvad sker der med mit praj, når jeg har sendt det ind?

Hvorfor sker der ikke noget med mit praj – der er stadig problemer?

Hvordan bruger jeg Giv et praj

Fold alle afsnit ud
Oprettet
06-02-2018.
Senest opdateret
29-05-2018.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index