Søg

Danske Fragtmænd A/S, Havrevænget 10, Hobro

BHJ A/S, Kornvej 1, Hobro
Danske Fragtmænd A/S, Havrevænget 10, Hobro
Knauf Danogips A/S, Kløvermarksvej 4-6, Hobro
Knauf Danogips A/S lager, Hegedalsvej 79, Hobro
Nopa A/S, Havrevænget 9-11, Hobro
Point -S A/S, Hegedalsvej 82, Hobro
Scania Biler A/S, Kløvermarksvej 8, Hobro
XL-Byg, Hobro
Ny Trælast A/S, Lucernevej 2, Hobro

Tilkørsel må foretages fra E45, tilslutningsanlæg 34, Hobro N, mod øst ad Nordre Ringvej frem til rundkørslen ved Ny Hadsundvej og videre ad denne vej frem til krydset med Havrevænget, hvor der svinges til højre ad denne vej.

Derefter er ruterne følgende:
– til BHJ A/S fortsættes ad Havrevænget frem til krydset med Kornvej, hvor der svinges til venstre. Virksomheden ligger i nr. 1 på denne vej.
– til Danske Fragtmænd A/S fortsættes ad Havrevænget, hvor virksomheden ligger i nr. 10.
– til Knauf Danogips A/S fortættes ad Havrevænget frem til krydset med Hvedemarken, hvor der svinges til venstre. Der fortsættes ad Hvedemarken frem til krydset med Kløvermarksvej, hvor der svinges til venstre. Virksomheden ligger i nr. 4-6 på denne vej. Til virksomhedens lager fortsættes ligeud ad Kløvermarksvej/Hegedalsvej, hvor lageret ligger i nr. 79 på denne vej.
– til Point-S A/S fortættes ad Havrevænget frem til krydset med Hvedemarken, hvor der svinges til venstre. Der fortsættes ad Hvedemarken frem til krydset med Kløvermarksvej, hvor der svinges til venstre. Der fortsættes ligeud ad Kløvermarksvej og Hegedalsvej, hvor virksomheden ligger i nr. 82
– til Nopa A/S fortsættes ad Havrevænget, hvor virksomheden ligger i nr. 9-11.
– til Scania Biler A/S fortættes ad Havrevænget frem til krydset med Hvedemarken, hvor der svinges til venstre. Der fortsættes ad Hvedemarken frem til krydset med Kløvermarksvej, hvor der svinges til højre. Virksomheden ligger i nr. 8 på denne vej.
– til XL-byggecenter fortættes ad Havrevænget frem til krydset med Hvedemarken, hvor der svinges til venstre. Der fortsættes ad Hvedemarken frem til krydset med Kløvermarksvej, hvor der svinges til venstre. Der fortsættes ad Kløvermarksvej frem ti krydset med Lucernevej, hvor der svinges til højre ad denne vej. Virksomheden ligger i nr. 2 på denne vej. Kørsel bort fra virksomhederne må foretages ad samme ruter. Virksomhedens kørselsmuligheder er vist på nedenstående figur.
 
Oprettet
20-05-2012.
Senest opdateret
03-09-2015.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index