Søg

Ny frakørselsrampe ved Vemmedrup åbner før tid

Fredag den første december kl. 10 indvies den nye frakørselsrampe.
30. november 2017
​​
​Fredag den 1. december bliver der kortere fra Vestmotorvejen til Vemmedrup, Bjæverskov og Ejby. En ny frakørselsrampe giver trafikanter, der kører i vestgående retning, kortere til deres destination. Rampen skulle først være åbnet i efteråret 2018, hvor tilkørselsrampen fortsat er planlagt til at åbne, men Vejdirektoratet har valgt at åbne frakørselsrampen før tid, da den allerede nu står klar til brug. Det er en beslutning, som borgmester Flemming Christensen ved, bliver positivt modtaget blandt de lokale trafikanter.

”De nye motorvejsramper styrker byerne i området. At pendlere og erhverv allerede nu kan begynde at bruge den nye frakørselsrampe er glædeligt. Vi er løbende blevet spurgt om frakørselsrampen åbner før tid. Der er stor opmærksomhed omkring ramperne, fordi de både bidrager til en nemmere hverdag og et bedre trafikalt miljø. Områdets borgere og Køge Byråd har i lang tid kæmpet for at få de nye motorvejsramper ved Vemmedrup. Derfor er jeg personligt glad for nu at kunne åbne frakørselsrampen for områdets trafikanter,” fortæller borgmester Flemming Christensen

De nye ramper gavner ikke kun motorvejsbilisterne. Når trafikken ledes mere direkte fra motorvejen, letter det presset på Ringstedvej og Ejbyvej. Det giver mindre gennemkørende trafik i byerne Lellinge og Lille Skensved, der i dag passeres af lastbiler og pendlere på vej til og fra København.

Hurtigt i mål med god planlægning
”Sammen med entreprenøren fandt vi hurtigt ud af, at vi ved at ændre lidt på rækkefølgen i opgaverne, kunne få frakørselsrampen hurtigere klar med belysning og signalanlæg. Derfor kan trafikanterne allerede nu få glæde af den nye frakørselsrampe. Det er en tidlig julegave til trafikanterne,” siger Robin Højen Madsen, projektleder i Vejdirektoratet.

Rampeprojektet fortsætter indtil efteråret 2018, hvor den nye tilkørselsrampe åbner i østlig retning på Vestmotorvejen. Det er Vejdirektoratet, der bygger de to nye ramper. Finansiering deles mellem Køge Kommune og Vejdirektoratet. 

Fredag den 1. december kl. 10 tænder borgmester Flemming Christensen for det lyssignal, der forbinder motorvejsrampen til Ejbyvej, og indvier dermed den nye frakørselsrampe. Interesserede er velkomne. 
Oprettet
30-11-2017.
Senest opdateret
30-11-2017.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index