Søg

Vejdirektoratet flytter ind i tilsynskontor i Ejby

Vejdirektoratets tilsynskontor for udbygningen af Fynske Motorvej holder til på Nørregade 168 i Ejby. Herfra kører Vejdirektoratets personale ud og fører tilsyn med entreprenørens arbejde.
23. april 2019
​Så er Vejdirektoratet flyttet ind. Bygningen på adressen Nørregade 168 i Ejby fungerer nu som tilsynskontor for Vejdirektoratet under udbygningen af Fynske Motorvej. 

Tilsynskontoret er basen for det personale i Vejdirektoratet, som kører ud og fører tilsyn med entreprenørens arbejde undervejs i projektet. Her vil der også blive afholdt byggemøder mellem entreprenøren M.J. Eriksson og Vejdirektoratet. 

Typisk vil det desuden være her, at pressen mødes med Vejdirektoratets talsperson, eller andet personale, forud for reportageture til anlægsarbejdet på udbygningen af Fynske Motorvej.

Tilsynskontoret fungerer også – i begrænset omfang - som en service for borgerne i området.

Som berørt grundejer eller nabo til byggeriet kan man ringe til Vejdirektoratet på forhånd og træffe aftale om at mødes med personale på kontoret, som kan svare på spørgsmål om f.eks. trafikomlægninger, støj eller ekspropriationer.

”Tilsynskontoret er normalt åbent indenfor normal arbejdstid, cirka fra kl. 8 til 16. Men kontoret vil ofte være låst og ubemandet, da tilsynsfolkene vil være ude på strækningen. Derfor kan man med fordel træffe en aftale ved at ringe til Vejdirektoratets hovednummer og blive stillet om til rette vedkommende,” siger fagprojektleder i Vejdirektoratet med ansvar for entreprisestyring, Poul Wissing Jørgensen.

Nummeret til Vejdirektoratet er 7244 3333.

Anlægsarbejdet på udbygningen af Fynske Motorvej startede så småt op i midten af april med forstærkning af midterrabatten, men efterhånden kommer der endnu mere gang i maskinerne.

​​
 

 ​TILSYNSKONTORET

 
Ved større vejanlæg opretter Vejdirektoratet et tilsynskontor i nærheden af vejen. Medarbejderne på tilsynskontoret fører tilsyn med entreprenørernes arbejde og står desuden for kontakten til lodsejerne.
Tilsynskontoret bliver oprettet, når anlægsarbejdet begynder, og nedlægges som regel først efter, at udbygningen af vejen er helt åbnet for trafik.
 

Tilsynskontoret ligger:
Nørregade 168, 5592 Ejby

Oprettet
23-04-2019.
Senest opdateret
23-04-2019.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index