Søg

Rundkørslen bliver forsinket

Vejdirektoratets omfattende arbejde med at anlægge en ny rundkørsel ved Elmebjergvej og Pedersborg Øst er stødt ind i en række udfordringer, som nu ser ud til at forsinke projektet med op til to måneder.
11. september 2017
Projektets tidsplan har derfor vist sig ikke at kunne holde, hvilket betyder at rundkørslen formentlig først er klar i december, fortæller Peter Beck Larsen, der er projektleder i Vejdirektoratet.
 

”Der er ingen, der er mere ærgerlige over forsinkelsen end os. Vi ved, hvor vigtig rundkørslen er for Sorø Kommune, erhvervskvarteret og de mange pendlere til og fra Vestmotorvejen. Projektet består af mange dele, der skal passe sammen under udførslen. Her har det desværre vist sig, at enkelte dele af arbejdet kommer til at tage længere tid end planlagt,” siger Peter Beck Larsen.

Han understreger samtidig, at forsinkelsen ikke skyldes entreprenøren, men derimod, at en række tekniske forhold på stedet har vist sig at spille en større rolle end forudset, da projektet blev planlagt.  

Med forsinkelsen ser den nye tidsplan således ud: 

September:

Der arbejdes langs vejen uden gener for bilisterne. Mindre omvej for gående og cyklende. 

Oktober:

Der arbejdes i centrum af den kommende rundkørsel. Der vil være åbent for trafik, men med smallere kørespor. 

November - December:

Der arbejdes fortsat med rundkørslen. Der vil være et kørespor spærret i aften- og nattetimerne med lysregulering. Alle kørespor er åbne i perioden fra kl. 04.00-19.00.

Derefter lægges asfalt og striber, ny buslomme anlægges m.m. Også her vil der være et kørespor spærret i aften- og nattetimerne med lysregulering, og alle kørespor vil være åbne i perioden fra kl. 04.00-19.00.​

Oprettet
01-08-2017.
Senest opdateret
11-09-2017.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index