Søg

Vinterman-apps

Udover selve Vinterman programmet findes der tre apps, der arbejder sammen med Vinterman. Den primære af disse er Chauffør app'en, der anvendes af rigtig mange.

Chauffør app'en er rettet mod chaufføren til at starte og stoppe hans tur og registrere turens saltforbrug. Når turen er i gang, registreres samtidig et gps-spor. Er der lokationer på turen, vises og registreres disse automatisk. Udover dette findes en række ekstra funktioner:

  • Adgang til kort over rute og lokationer. På kortet kan man desuden se, hvor eventuelle kollegaer er
  • Afsende fotos til vintervagten. Det kan fx være dokumentation for det udførte arbejde eller fotos at ting, der hindrer udførelsen
  • Adgang til instrukser på rute- og lokationsniveau
  • Præsentation af eventuelle beskeder ved start på ruten

I linklisten findes en 2-siders quick-guide til denne app. Denne guide er rettet mod ture uden lokationer, som er den typiske anvendelse hos kommunerne og Vejdirektoratet. Samtidig findes der en beskrivelse af hvorfor app'en skal have adgang tll så mange af telefonens oplysninger. 

Udover Chauffør app'en, findes der to yderligere apps:

  • Foto app. Formålet er udelukkende at gøre det lettere at indlægge billeder en række steder i Vinterman. Der kan indlægges billeder under "Firmaer og personer", "Udstyr", "Rekvisitioner", "Målestationer", "Kameraer" og "Lokationer"
  • Tilsynsapp. App'en er rettet mod at oprette SUK-sager i Vinterman fra en iPad. Sagerne kan tilknyttes en rute og suppleres normalt med et billede. Der er adgang til komplet rutekort i app'en. App'en er dog kun i drift hos Københavns kommune og indeholder kun deres ruter. Andre kan også anvende app'en, men ruterne vises pt. ikke

Oprettet
25-04-2016.
Senest opdateret
22-03-2019.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index